Wat en Hoe

Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen en terugbrengen naar de originele staat van kleverige kunststof autoonderdelen.

Kunststof afgewerkt met een softlak

IMG_2445Gecoat kunststof is in veelal luxe en exotische auto’s verslechtert en verteert na enige tijd en wordt vies en plakkerig. Panelen, handels en knoppen zijn vaak het slechte aan toe. Tijdens onze jarenlange ervaring met het cosmetisch onderhoud en renovatie van luxe en exotische auto’s kwamen we steeds dit probleem tegen.
Wij hebben zelf een exclusieve methode ontwikkeld om de onderdelen, die anders (tegen een zeer hoge prijs) vervangen moesten worden, te herstellen tot een punt dat ze amper te onderscheiden zijn van nieuwe.

Resultaat

De gebruikte materialen en methodieken, gecombineerd met pure passie en inzet, leiden tot een mooi en duurzaam resultaat. Het moet dus niet alleen cosmetisch goed, maar zeker ook technisch goed worden uitgevoerd. Daarbij gaan we ver en zetten alle puntjes op de ‘i‘. We gaan altijd voor een blijvend resultaat.

Prijzen

De kosten bedragen globaal 25-35% van de nieuwwaarde van de onderdelen. De kosten zijn natuurlijk ook afhankelijk van het aantal en de complexiteit van de onderdelen. Het is dus maatwerk. U kunt ons een mail (zie onderdelen formulier) sturen met een specificatie van de onderdelen. U krijgt dan zsm een prijsopgave retour.