Over ons

Martin_de_Ridder

Geschiedenis

True Colors is in 2000 gestart en richt zich op de meer gespecialiseerde cosmetische werkzaamheden aan auto’s, zeg maar; ‘High end- detailing’. We hebben inmiddels het vertrouwen van vele bijzondere klanten en zijn daar erg blij mee. We zijn een klein bedrijf maar met contacten door het hele land. Er komen hier zeer unieke auto’s.

Werkzaamheden

De werkzaamheden vinden meestal plaats aan exclusieve auto’s, bijzondere oldtimers, pre-war auto’s, verzamelaars objecten, maar het komt eigenlijk neer op: voertuigen voor de echte liefhebber van groot tot klein en van budget auto tot nagenoeg onbetaalbaar. Iedereen is dus welkom.

Wij polijsten lakken op topnivo en voorzien deze van een was, verzegeling of coating. Wij reinigen en renoveren uw lederen interieur. We reinigen en impregneren cabrio-daken en polijsten evt. de vinyl of plexiglas ruitjes. Ook het reinigen en conditioneren van motorruimtes is aan de orde van de dag. Uitdeuken zonder spuiten hoort daar natuurlijk ook bij.

Klanten kunnen natuurlijk terecht voor deelwerkzaamheden maar vaak wordt er een totale cosmetisch renovatie/aanpak gevraagd waarbij we de auto weer in ere kunnen herstellen en dat alles met behoud van originele materialen en de historie van de auto.

Materialen en methodieken

De gebruikte materialen en methodieken, gecombineerd met pure passie en inzet, leiden tot een mooi en duurzaam resultaat. Daarna leveren we advies mee over hoe u de auto zelf het best kunt onderhouden.

Komt u gerust eens vrijblijvend langs. Graag wel op afspraak. U bent van harte welkom

Sticky Parts™ is een onderdeel van True Colors | Master Car Treatments.